Ky program ofron:

 • Shikoni xhiron e kamariereve dhe kontrolloni inventarin
 • Regjistroni porositë dhe dërgojini edhe në banak edhe në kuzhinë
 • Merrni Xhiron dhe Fitimin e Thjeshtuar
 • Ju mund të shikoni edhe xhiron sipas orëve
 • Prtini faturat tatimore
 • Modeloni tavolinat sipas dëshirës suaj
 • Sistem i avancuar kundër vjedhjeve
 • Asistencë teknike dhe azhornime falas deri në 3 muajt e parë
 • Ofron Artikuj të përbërë në Magazinë
 • Mundëson lidhjen me Sistem Hoteli
 • Mundëson ndarjen ndërmjet Barit dhe Restorantit
 • Mund të printoni në kasë fiskale Mundësia për kthimin e mallit
 • Ofrohet ne disa gjuhë të huaja (12 gjuhë)
 • Funksionon edhe në ekran me prekje
 • Programin mund ta shikoni edhe nga kompjutera të tjerë në distancë
 • Mund të përdoret nga disa kompjutera në të njëjtën kohë Mund të lidhet me program financiar
 • Ndani porositë në sektorë (psh Kat_1, 2)
 • Mund të lidhet me shumë kasa Lidhet me celularin per porosi, sistem Android