Ky program ofron:

 •  Manaxhim i Rezervimeve sipas klientëve (individ ose firmë) dhe kohës.
 •  Manaxhim i Hyrje fillestare/Dalje përfundimtare (Check in/Check out) & klasifikim i dhomave
 •  Manaxhim i dhomave sipas gjendjes (e zënë/e lirë/për t’u pastruar)
 • Manaxhim i numrit maksimal të personave në dhomë.
 • Sistem avancuar i skontos (zbritje)
 • Të dhëna të avancuara për klientët
 • Mund të lidhet me systemin e barit & restorantit
 • Raportet e shitjes
 • Raportet ditore të operatorit
 • Lidhja me Kasën Fiskale
 • Fatura të Autorizuara
 • Manaxhim inventari te bari
 • Kërkim i avancuar gjatë rezervimit duke përfshirë edhe pajisje

Sistem i avancuar tarifimi:

 1. Tarifimi sipas dhomave
 2. Tarifimi standart
 3. Tarifimi sipas datës& dhomës
 4. Tarifimi sezonal
 5. Tarfimi sipas orëve
 6. Tarifimi i dhomës bëhet ose për person ose për dhoma
 7. Çmim i ndryshëm për të rritur dhe fëmijë