Ky program ofron:

 • Fatura shitje për market & dyqane
 • Jep xhiron ditore sipas shitësve
 • Të jep gjendjen e inventarit në kohë reale
 • Ka skemë të avancuar për çmimet e klientëve sipas listë çmimesh skonto ose xhiro progresive
 • Mundëson disa fatura në të njëjtën kohë
 • Mundëson fatura tatimore
 • Printon me të gjitha kasat fiskale
 • Jep mundësinë e shitjes të të njëjtit artikull me njësi të ndryshme psh. copë & koli
 • Ka opsionin e printimit të barkodit
 • Mban pikët e klientit
 • Lidhet me program financiar , jep fitim të thjshtuar .
 • Funksionon online me disa markete në të njëjtën kohë
 • Aksesim në distancë
 • Ofrohet në 12 gjuhë të huaja
 • Mund të përdoret edhe në touchscreen
 • Sistem i avancuar kundër vjedhjeve
 • Asistencë teknike dhe azhornimet falas deri në tre muajt e parë
 • Mundësi për kthimin e mallit